Nieuwe hardloopschoenen kopen

Het is weer tijd geworden om voor mijzelf nieuwe hardloopschoenen kopen. Vaak ga ik naar een winkel en koop precies hetzelfde merk als ik eerder had. Maar nu ik bij Run-Inn ben geweest heb ik mij laten vertellen dat dat juist niet goed is.  Hier kijken zij juist naar je looptechniek en proberen zij samen een schoen te vinden die je helpt om de ideale looptechniek verder toe te passen. Het viel mij de laatste tijd wel op dat ik steeds meer pijn in mijn voeten kreeg. Vaak gaf ik dit de schuld aan mijn beroep, serveerster, want hier loop ik dagelijks heel wat kilometers af.  

De beste keuze

Tijdens het professionele sportspreekuur kwam ik erachter dat ik helemaal niet goed op mij voeten sta, een beetje scheef. Dit kon de oorzaak zijn dat ik vaak zoveel last van mijn heup had. Nadat ik nu helemaal ben gecontroleerd is er speciale schoeisel voor mij gemaakt. Ben zo blij dat ik hier nieuwe hardloopschoenen ben gaan kopen.

Het resultaat is echt verbluffend, zeker nu ik weet waardoor ik zoveel klachten steeds had. Nadat ik mijn nieuwe stappers in gebruik had genomen, verdwenen de klachten als sneeuw voor de zon. Maar goed ook dat ik hier bij Run-Inn ben langs gegaan, ik loop en ren nu zonder pijn.