Wij willen graag bidons bedrukken

Als teamleider ben je dagelijks druk in de weer om alles zo goed mogelijk te regelen. Het bijhouden van de bidons en dan heb ik het nog niet gehad over de kleding wat geregeld achter blijft liggen in de kleedkamers. Om keer op keer achter de kinderen aan te moeten lopen in de hoop dat ik alles terug kan geven aan de kinderen zit ik niet op te wachten. Zodoende heb ik ervoor gekozen om het allemaal te laten bedrukken zodat ik direct weet van wie wat is.

Online gezocht

Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf waar het mogelijk is om kleding en bidons aan te schaffen om dit vervolgens te laten bedrukken. Tijdens mijn zoektocht heb ik diverse bedrijven kunnen bekijken. Uiteindelijk heb ik er voor gekozen om op de website van Maxilia een bestelling te plaatsen. Dit bedrijf is verreweg het goedkoopste. Ideaal aangezien de kinderen niet bepaald op de spullen letten.

Ruime keuze

Overigens kun je bij dit bedrijf meer laten bedrukken. Diverse t-shirts zijn hier te verkrijgen en dan heb ik het nog niet gehad over de luxe relatiegeschenken welke je hier zult vinden. Het ideale hiervan is dat je er geen moeite voor hoef te doen. Vanachter mijn eigen computer heb ik namelijk een gehele groep spelende kinderen tevreden gemaakt. Een prachtige bidon met hun eigen naam erop is toch stoer?