Welke trainingsopties zijn er in een sportschool te Rotterdam?

Je wilt wel maar je hebt niet zo’n zin. Na een hele dag op je werk heb je wel wat anders te doen dan nog een uur sporten. Dit is het denkpatroon van het overgrote deel van Nederland. We moeten sporten leuker maken. Gelukkig werken veel sportscholen in Nederland daar wel aan mee. Opties zijn het geven van groepslessen, fitness en personal training. Na de trainingen lekker douchen of in een sauna? Dat kan bij de meeste sportcentra ook. In dit artikel worden de verschillende opties verduidelijkt. Welke kies jij?

Groepslessen

De groepslessen Rotterdam zijn er om je te inspireren, uit te dagen en het beste in jezelf naar boven te halen. Onder begeleiding van goed opgeleide en gecertificeerde instructeurs word je uitgedaagd om je grenzen te verleggen. Of je nu je conditie wilt verbeteren, calorieën wilt verbranden of juist spierkracht wilt opbouwen, met een groepsfitnessles die bij je past werk je gericht aan je persoonlijke doel. Leuke groepslessen zijn BodyStep of spinning, Bodypump en BBB, Zumba, Yoga of Bodybalance. Dit zijn maar voorbeelden. Het aanbod van groepslessen verschilt per sportschool.

Fitness

Is een groepsles niks voor jou? Dan ga je toch lekker fitnessen. In je eentje of gezellig met z’n tweeën. Bij veel sportscholen kan je vragen of ze een fitnessschema voor je opstellen. Aan de hand van je gewicht en wat je doel is kunnen ze perfect oefeningen inplannen. Na een paar weken heb je al zichtbaar resultaat van je harde werken. Wil je nog een stapje hoger? Kijk dan bij personal training.

Personal training

Personal training. Het woord zegt het al. Privé instructeurs die jou een op een begeleiden door de oefeningen heen. Maar let wel op: dit soort trainingen zin erg duur. Het resultaat is echter altijd positief. Dat komt door het gericht trainen van bepaalde spiergroepen.