Pleidooi voor het Be-Slank Eiwitdieet

Tegenwoordig zijn er in elke winkel, en dan écht bijna elke winkel, dieetspullen te vinden. Speciale shakes, dieetmaaltijden, dieetpilletjes of afslankthee…

En zo kan ik nog wel even doorgaan tot je een hele waslijst hebt met veel te veel mogelijkheden verkrijgbaar in 200 verschillende merken. Het is bijna onmogelijk om nog te weten te komen, welk product nu eigenlijk goede resultaten gaat geven. En dan heb ik het niet enkel over het aantal kilootjes dat je eraf krijgt, maar ook over de smaken van die dieetproducten. Persoonlijk heb ik al een paar producten van verschillende merken geprobeerd. En die werkten allemaal perfect. Ik had absoluut geen honger meer. Maar dat kwam omdat telkens dat mijn arme tong nog maar de smaak proefde van die shakes, ik zodanig misselijk werd dat mijn mond weigerde nog open te gaan en te eten.

Maar goed, genoeg gelachen, dat is absoluut niet de bedoeling van een dieet. Als we ervoor kiezen om af te vallen, dan liefst zo snel mogelijk op een gezonde en verantwoorde manier en waarbij we achteraf geen fles water nodig hebben om de verschrikkelijke smaak door te spoelen.

Maar welk dieetproduct is daar dan wel goed voor?

Dames en heren, ik stel u met genoegen voor aan Nederlands beste (3-fasen) eiwit dieet Be-Slank.

Wat zou je ervan vinden als je tijdens je dieetperiode kan afwisselen met maar liefst 8 verschillende smaken? Vanille, chocolade (triple chocolate), aardbei en banaan zitten er natuurlijk tussen zoals elk merk met dieetproducten die heeft. Maar Be-Slank heeft speciaal voor al wie van afwisseling houdt, nog maar eens 4 extra shakes gemaakt. Je hebt de keuze uit de vier smaken die ik hierboven opnoemde maar ook bosbessen, citroen-sinaasappel, mango-passievrucht en als laatste cappuccino, voor al die koffieliefhebbers onder ons.

Maar er zijn nog meer voordelen aan het afvallen met 100% natuurlijke maaltijdshakes. Voordelen waarvan ik zeker ben dat je die graag gaat horen.

  • Geen massa’s geld uitgeven. Be-Slank heeft al vanaf € 1,50 een maaltijdshake voor jou klaar. Ik daag je uit om een maaltijdshake te vinden, die drinkbaar is en waarbij je zo’n laag bedrag per maaltijd betaald.
  • Geen tijdverlies meer. Een shake is bijna meteen klaar dus geen tijdverlies met boterhammen smeren of verpakkingen bekijken om het aantal calorieën op te zoeken. Gewoon ijskast open, shake in je handtas en naar je werk.
  • Behoud je nieuwe gewicht ook nadat je stopt met de maaltijdshakes. Het voordeel van Be-Slank is dat we je helpen om nadat je je streefdoel hebt bereikt, je het aantal shakes rustig aan kan afbouwen, zonder dat je kilootjes er weer bijkomen. Blijvend resultaat dus!

Voilà. Ik kan alleen maar aanmoedigen om het eens te proberen. Na al die andere dingen geprobeerd te hebben, kan het toch geen kwaad om ons ook een kans te geven? Meer nog, deze keer kan ik je ervan verzekeren dat je er geen spijt van gaat hebben.

Be-Slank en haar 8 verschillende maaltijdshakes, wachten op jou! Bestel het dieet pakket en je kunt alle acht smaken proberen waaronder aardbei, vanille en bosbessen. Probeer het eens uit. Een nee heb je en een ja kan je altijd krijgen! J Succes!