Personal training in Arnhem

personal training Arnhem

Het is niet altijd even makkelijk om uit jezelf te gaan sporten en daarom raad ik personal training Arnhem aan. Een hele tijd geleden merkte ik dat ik steeds ongelukkiger was met mijn eigen lijf. Na de zwangerschap van mijn tweede kind ben ik nooit meer terug gekomen op mijn normale gewicht. In het begin had ik daar niet zo’n moeite mee, maar na een tijdje merkte ik het wel steeds meer. Ik begon mij steeds onzekerder te voelen in mijn kleding. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat er echt iets moest gaan veranderen. De eerste stap was dat ik mij moest gaan inschrijven bij een sportschool.

personal training Arnhem

Tijd voor verandering

Omdat ik mijzelf ken wist ik dat ik nooit genoeg doorzettingsvermogen had om zelf te gaan sporten. Het is best wel lastig om mijzelf elke dag te motiveren om daadwerkelijk ook echt te gaan. Daarom bedacht ik dat het goed was om met een vriendin mee te gaan. Zo zouden wij elkaar motiveren om geen smoezen meer te verzinnen, zodat wij thuis konden blijven. Een tijdje ging dit goed, maar ik merkte al gauw dat ik toch steeds minder en minder ging. Ik besloot dat ik een andere oplossing moest gaan verzinnen.

personal training Arnhem

De oplossing

Na lang rond te hebben gezocht op het internet kwam ik uit bij Personal training Arnhem. Een vriend van mij was daar een aantal maanden geleden mee begonnen en hij was heel erg enthousiast. Begeleid sporten leek mij wel iets voor mij. Dan kon ik er niet meer onderuit komen. Ook zou ik dan veel beter bewegen en gerichter kunnen sporten. Toen ik mij aanmelden, kreeg ik al heel erg snel een bericht terug. Ik kan dit echt aan iedereen aanraden, die het zelf lastig vindt om door te zetten. Door hun begeleiding voel ik mij weer prettig in mijn lijf.