Personal coach Nijmegen ideaal voor jou

personal coach Nijmegen

Een personal coach Nijmegen is jouw persoonlijke trainer die jou helpt met het behalen van jouw doelen. De personal trainer zal jou optimaal motiveren. Hij/zij begeleidt jou op het gebied van beweging, voeding en mental coaching. Een personal trainer maakt niet alleen een sportschema, maar geeft jou ook persoonlijke aandacht op alle vlakken, zodat je gesteund en gemotiveerd blijft op de weg naar een fitter lichaam.

Lichaamsbeweging is erg belangrijk om fit te blijven. Maar niet iedereen beweegt, dit kan door veel dingen komen. Waardoor je motivatie veel minder wordt en zo is het moeilijk om jouw doel te behalen. Het is belangrijk om tijd te maken om te sporten. Bij personal …. Helpen ze jou hierbij. Hun missie is om jou met professionele begeleiding te helpen naar een gezonde leefstijl, die je daarna zelf kunt onderhouden. Er wordt jou de goede techniek geleerd en uitgelegd wat goede voeding, beweging en rust is.

Er wordt gekeken naar jouw doelen. Ook geven wij jou van te voren een lijstje met wat je zou kunnen bereiken :Meer energie, een paar kilo afvallen, je zelfverzekerder voelen, minder risico op allerlei ziektes, zoals hart- en vaatziekten, kanker, diabetes, artrose, depressie of alzheimer, sterkere spieren, een beter uithoudingsvermogen, een betere lichaamshouding en minder stress.

Een speciale koppel training

Ook hebben we koppel trainingen. Deze doe je samen met een vriend of vriendin. Het voordeel hiervan is dat je elkaar extra kunt motiveren. Een koppeltraining is alleen mogelijk als allebei de deelnemers hetzelfde niveau hebben en op hetzelfde moment beschikbaar zijn.

Een trainingssessie duurt altijd een uur, op uitzondering van de eerste sessie waarbij we ook een paar lichaamsmetingen uitvoeren. Als je langere trainingen zou willen kan dit besproken worden.