Nauticashop heeft een groter assortiment dan Dekker Watersport

Wanneer u op zoek bent naar een goede online webshop die veel producten speciaal voor de watersport verkoopt, dan bent u bij Nauticashop aan het  juiste adres! In deze branche is er veel concurrentie zoals van Dekker Watersport. Maar de meeste mensen kiezen vaak toch voor Nauticashop aangezien deze meer voordelen heeft dan bijvoorbeeld Dekker Watersport.

Nauticashop heeft een zeer uitgebreid assortiment en verkoopt alleen producten die speciaal bedoeld zijn voor de watersport. Zo valt er te zeggen dat Nauticashop een groter assortiment heeft dan bijvoorbeeld Dekker Watersport.

Ook is betalen bij Nauticashop veel veiliger en mogelijk om meerdere manieren. Zo kunt u bij Nauticashop betalen met iDeal, paypal of door middel van een bankoverschrijving. Bij Dekker watersport heeft u ook vele betaalmogelijkheden, maar is dit aantal kleiner dan bij Nauticashop. Ook werkt Nauticashop samen met een track and trace code. Zo kunt u uw bestelde producten precies volgen vanaf het magazijn. Verzenden doen zij daarom ook met PostNL. Ook komen uw producten van Nauticashop sneller binnen dan de producten van Dekker Watersport. Dit komt omdat Nauticashop meer producten op voorraad heeft. Dit kunt u ook afleiden aan de webshop. Op de webshop van Nauticashop staan veel meer producten die Dekker Watersport bijvoorbeeld niet levert.

Waarom producten kopen bij Nauticashop in plaats van Dekker Watersport?

  • Gratis verzending vanaf €85,-, anders €6,75
  • U kunt veilig betalen met onder andere iDeal en Credit Card
  • Goede bereikbaarheid van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 18:00.