http://buitengewoonfit.com/ voor de beste bootcamp!

buitengewoonfit.com/

Wilt u graag afvallen? Of misschien wel aankomen? Dan is een bootcamp training echt iets voor u! Een bootcamp training kunt u dan het beste doen bij http://buitengewoonfit.com/. Hier werken zeer professionele fitnessinstructeurs die alles uit u zullen halen!

buitengewoonfit.com/

Over Bootcamp trainingen

Bootcamp Trainingen komen van origine uit het leger. In het leger moesten de soldaten snel en effectief in shape gebracht worden. Om zo elke missie succesvol mogelijk te kunnen gaan afronden. In deze effectieve trainingen werden vooral alledaagse elementen en spullen gebruikt. En dus geen duur of moeilijk te gebruiken fitnessapparatuur.

 

In elke Bootcamp training zijn er met name de Bodyweight oefeningen die een hoofdrol spelen. En vooral in groepsverband worden uitgevoerd. Deze trainingen worden tot de dag van vandaag gecombineerd met stormbanen, loopgraven en andere alledaagse spullen. Maar met name de buitenlucht en de daarbij horende seizoen invloeden zijn een totale verandering in vergelijking met het regulier trainen in een sportschool. Want een training bij 25 graden is totaal anders dan een training bij -5 graden.

 

Verschillende oefeningen

In België en Nederland wordt veel gebruikgemaakt van oefeningen met het lichaamseigen gewicht, natuurlijk trainingsmaterialen zoals boomtakken en gemakkelijk te vervoeren fitness materialen zoals kettlebells. De instructeur geeft korte, inspannende opdrachten die gemakkelijk uit te voeren zijn, maar die op conditioneel gebied en op spierkracht veel vergen van de sporters.

Verschillende interval trainingen zijn gewichtheffen, TRX suspension training, opdrukken, sit-ups, squatting, planking, crossfit. Het is een zeer effectieve manier om fitter te worden op een zeer leuke manier!