Fitness Hoofddorp doe je bij PhysIQ

fitness Hoofddorp

Wil je graag meer spiermassa opbouwen of wil je simpelweg gezonder gaan leven en ben je woonachtig in de buurt van Hoofddorp? Dan is fitness Hoofddorp bij PhysIQ de ideale oplossing. 

De voordelen van het sporten bij PhysIQ 

Wanneer je op zoek bent naar fitness Hoofddorp ben je bij PhysIQ aan het juiste adres omdat zij bij dit sportcentra een uitermate goede begeleiding geven. De personal trainers van dit sportcentra hebben namelijk erg veel ervaring en kennis op het gebied van fitness. het behalen van jouw persoonlijke doelen bestaat niet alleen uit intensieve trainingen. De balans tussen fysieke en mentale kracht is erg belangrijk en bij PhysIQ heb je de mogelijkheid om ook aan jouw mentale kracht te werken. Door middel van een persoonlijke screening of een interessante groepsworkshop zal je hulp kunnen krijgen als je regelmatig stress ervaart, moeilijk ‘’nee’’ kunt zeggen, wanneer je slecht slaapt waardoor je vaak moe bent of last hebt van onderheid. 

fitness Hoofddorp
Processed with MOLDIV

Een op maat gemaakt voedingsschema door een van de personal trainers 

Bij PhysIQ werken personal trainers die erg veel ervaring hebben op het gebied van fitness 

en voeding. Naast intensief trainen en het hebben van de juiste balans tussen fysieke en mentale kracht is het consumeren van de juiste voeding van essentieel belang voor het behalen van jouw persoonlijke doelen. Een personal trainer van PhysIQ zal daarom een op maat gemaakt voedingsschema opstellen die gebaseerd is op de voeding die jij lekker vindt.