Een leuke small group training Eindhoven

Logo-Smart-Personal-Training

Smart Personal training is een sportschool in Eindhoven die zich aanpast aan jouw wens. Ook hebben ze leuke small group trainingen. Bij deze small group trainingen zijn heel fijn, omdat je elkaar motiveert om beter te presteren. Naast deze groepslessen hebben ze ook personal trainingen. Deze zijn gemaakt op jouw wensen. Eens is de 6 weken hebben ze een zogenaamde meetdag. Op deze dag meten zo verschillende aspecten zoals je vetpercentage, spiermassa en kracht. Naast goede en leuke trainingen geven ze ook voedingsadvies aan u, zodat u uw voortgangen vasthoud. Ook hebben ze de 10 week challenge. Op deze manier gaat u zo snel mogelijk naar uw doel door middel van trainingen aangepast op jou. Ook krijgt u een voedingsplan aangepast op uw doelen.

personal-trainers

Ik ben heel blij met mijn keuze

Ik heb een jaar geleden ervoor gekozen om mijn leven om te gooien. Ik heb ervoor gekozen om dit te doen bij Smart Personal training in Eindhoven. Mijn leven is 180 graden omgedraaid. Ik ben veel energieker en krijg meer af op het werk. Ik train nu nog steeds bij Smart Personal training. Ik volg nu veel groepslessen, omdat ik het fijn vindt om met veel mensen samen te trainen. Ik merk dat ik meer gemotiveerd ben om mijn best te doen in een groep. Ik zou zeker aanraden om te komen trainen bij Smart Personal training. 

Meer te weten komen over Smart Personal training

Wilt u meer te weten komen over de diensten en mogelijkheden bij Smart Personal training? Ga dan naar de website van Smart Personal training.