Een betere trainer dan personal trainer Nijmegen is er niet

Een personal trainer die je alles haarfijn uitlegt bij het sporten. Wie wil dat nou niet? Ik in ieder geval wel en daarom schreef ik me in voor een personal trainer bij Personal trainer Nijmegen. Ik kwam tot deze beslissing omdat ik erachter kwam dat het zelfstandig niet meer ging. Ik kon mezelf geen motivatie opbrengen en daarnaast had ik geen flauw idee hoe ik op de beste manier kon gaan sporten.

 

‘’Wilde 15 kilo afvallen’’

Binnen een paar dagen had ik al response van de personal trainer. Ik werd uitgenodigd voor een gesprek op locatie bij personal trainer Nijmegen. Ik kwam langs en in het gesprek hebben we de mogelijkheden besproken. Ook vroeg de trainer naar mijn doel. Mijn doel was om een flink aantal kilo’s eraf te krijgen. In getallen wilde ik er 15 kilo af hebben in een periode van een half jaar. De trainer en ik hadden er vertrouwen in dat het ging lukken.

Verschil in cijfers op de weegschaal

Nu we een paar maanden onderweg zijn, zie ik wel degelijk verschil in de cijfers op de weegschaal. Toen ik in het begin op de weegschaal stond, woog ik 85 kilo. En toen ik er gister op ging staan, stond er op de weegschaal 76 kilo. Dat komt er op neer dat ik in 3 maanden 9 kilo ben afgevallen met het sporten onder de begeleiding van Personal trainer Nijmegen. Zelf ben ik er erg tevreden mee, en ik weet zeker dat het zonder de personal trainer Nijmegen niet gelukt was. De trainer spreek me namelijk zoveel motivatie in, dat ik zelf ook alleen maar wil verder gaan met sporten. Nu pak ik, als ik thuis ben, bijvoorbeeld een keer de fiets en ga ik een rondje fietsen. Voorheen was hier totaal geen sprake van.