Bij Sportcentrum Alphen ben je actief bezig!

Sportcentrum Alphen

Sportcentrum Alphen zorgt ervoor dat jij actief kunt gaan bewegen. Nu in de winterperiode zul je merken dat je liever op de bank zit als dat je de sportschool in gaat. Hier ben ik zelf ook schuldig aan! Mijn abonnement voor de lokale fitness centrum heb ik opgezegd. Dat resulteert al vrij snel dat ik graag op de bank zit met een glas cola. Echter wilde ik dit helemaal niet! Sporten is voor mij een vorm van ontspanning en dat wil ik graag blijven doen. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een sportschool waar ik onder begeleiding kan gaan sporten.

Sportcentrum AlphenEen geschikte sportcentrum Alphen!

Het sporten op zich vind ik helemaal niet erg. Echter zoek ik een school waar ik ook de juiste ondersteuning kan krijgen. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken en vervolgens terecht gekomen op de website van sportcentrum Alphen. Hier kun je zowel individueel en in een groep gaan sporten. Iets wat voor mij perfect is! Zodoende heb ik ervoor gekozen om een bezoek te brengen aan deze sportschool. Door het met je eigen ogen te bekijken, dan krijg je toch een andere indruk.

Sportcentrum Alphen

Een geweldige ervaring!

Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen en mocht ik zelf eens rond kijken in de sportschool. Op dat moment was er een groep actief bezig met sporten en dat trok mijn aandacht onwijs. Deze groep had de welbekende BBB training. Dit hield in dat je de buik, billen en benen intensief gaan aanpakken. Aangezien ik dit wel erg interessant vond, heb ik ervoor gekozen om mijzelf in te gaan schrijven voor de lessen. Natuurlijk ook het feit dat ik hiermee goed aan de conditie kan gaan werken. Maar ook dat ik onder de mensen kom en dat is wel zo prettig.