Van Lier veterschoen voor mijn vader

van Lier veterschoen

Laats toen ik samen met mijn vader op stap was hadden wij het over hoe mannen zich kleden. Hij vond dat je aan de stappers kon zien wat voor persoon iemand is, dus aan zijn Van Lier veterschoen was af te zien dat hij waarschijnlijk een financiële baan had. Ik vond het altijd leuk dat mijn vader zo serieus bezig was met de laatste mode en zijn eigen stijl ontwikkelen. hij vertelde mij dat hij vroeger heel vaak sportieve stappers droog. Dat kwam voornamelijk omdat hij eigenlijk de hele dag bezig was met sporten. Dat was vroeger echt zijn passie, nu is het meer een hobby geworden.

van Lier veterschoen

Verschillende stijlen

Mijn vader was erg fan van de Van Lier veterschoen, hij had hem ook in meerdere kleuren in zijn kast staan. Naast die stonden ook een paar sneakers die hij aandeed als wij een dagje weg gingen zoals vandaag. Wij gingen eerst vaak samen tennissen en daarna de stad in om ergens lekker te gaan lunchen. Mijn vader en ik hebben al samen getennist sinds ik kon lopen. Omdat hij over een paar weken jarig is, legde ik aan mama voor om een nieuwe stapper voor mijn vader te kopen.